mai dátum: 2014. 04. 25.


127. ÉVFOLYAM 16. SZÁM 2014. ÁPRILIS 21.
„A nő akkor jó, ha olyan, mint a hold. Este jön, reggel megy.”
Jude Law

 

Két éve együtt!

Meghitt csókok, szenvedélyes pillantások

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

Szerelem a kulisszák mögött


Fülig szerelmesek – ez süt minden fotóról, amit a Szombat Esti Láz felvételén készítettünk. Dóra és Zalán nem zavartatja magát, ha van egy percük, egymás mellé bújnak, megölelik, megcsókolják egymást. Olyanok, mintha csak nemrég ismerkedtek volna meg. Pedig már két éve, hogy együtt vannak! Bár a Szombat Esti Lázban szerelmespárként állnak a kamerák elé, a két színész még a műsor kedvéért sem hajlandó beszélni a magánéletéről. Igaz, nem is kell, hisz a képek magukért beszélnek. Minden mozdulatukon, gesztusukon, pillantásukon látszik, hogy mennyire szeretik egymást. Elnézve ezeket a képeket, őszintén reméljük, hogy Dóra ezúttal végleg révbe ért és Zalán az a férfi, akit mindig is keresett.
A történet folytatását keresse a Best-ben.
Mesés vagyont hagy az örököseire

Gábor Zsazsa

Nagy felhajtással temetik el Budapesten?

Még mindig magyarul beszél


A 97 éves Gábor Zsazsa az utóbbi éveket ágyhoz kötve töltötte. Nehezen viseli a betegséget, már a temetéséről beszél. Néhány magyarországi rokonát kérte meg arra, hogy halála után mindenképp hozassák haza… A nevét még ma is a legnagyobb hollywoodi legendák között jegyzik, pedig a közel százesztendős Zsazsa csak árnyéka egykori önmagának. Egyre nehezebben viseli az ágyhoz kötöttséget is, állapota csak egy-egy napra javul, ám már akkor sincs igazán jól… „Nem csoda ennyi idősen, hogy ezer baja van. Ráadásul az elmúlt években az autóbalesete következményei, és a lábamputációja is nagyon megviselte. Sokáig nyüzsgő életet élt, épp ezért viseli rettenetesen ezt a helyzetet – meséli Zsazsa magyar rokona, Gábor Márton. – Édesapámmal gyakran beszélnek telefonon, mindig magyarul. Sajnos hamar kifárad, ilyenkor a férje, Frédéric von Anhalt veszi át a telefont, de előtte Zsazsa mindig megkérdezi, mi van velünk, hogy vagyunk, mik az itthoni hírek.”
A történet folytatását keresse a Best-ben.
„Nem engedhetem meg magamnak, hogy pihenjek”

Túlhajszoltság miatt került kórházba

Bud Spencer

Öregkorára elvesztette vagyonát

Tönkrementek a vállalkozásai


Keringési zavarok miatt szállították kórházba Bud Spencert, a 84 éves filmsztár ugyanis nem kíméli magát, annyit dolgozik, mint harminc esztendeje. És erre jó oka van, elúszott a vagyona. Az olasz legenda pár napja kórházi kezelésre szorult, egy rutinvizsgálaton terheléses tesztet végeztek orvosai, ekkor lett rosszul és kiderült, keringési zavarai vannak. A kórházi kezelés és az azt követő szigorú pihenés a lehető legrosszabbkor jött: a színésznek emiatt le kellett mondania németországi fellépéseit, márpedig az ezért várt pénzre igen csak szüksége lenne. Hogy miért? Mert öregkorára elveszítette vagyonát, ennek magánéleti okai vannak, de közrejátszottak a rossz üzleti befektetések is. „Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy pihenjek, mivel a magánéletemben volt néhány problémám, aminek a megoldása költséges volt.” Hogy ez mit jelenthet, annak a sztárokat amúgy nem kímélő olasz bulvársajtó nem járt utána, valószínűleg Bud Spencer iránti tiszteletből, esetleg egy kifizetődőbb háttéralku miatt.
A történet folytatását keresse a Best-ben.

Takács Kati
„Szeretném megosztani, ha jó ér...”
Karda Bea
Nőnek maradni kötelező!
„A betegségem döbbentett rá, hogy változtatnom kell”
Tolvai Reni és Kállay Saunders András
Már A látszatra sem adnak! Sosem látni őket együtt
Vilmos herceg és Katalin hercegné
„Egyelőre nem akarunk másik gyereket”
„Szereti, ha talpon vagyunk, és állandóan cserélgetjük a pelenkáit”
Alacsonyabb férfira is fel lehet nézni!
A méret a lényeg? Hogy viselik a férfiak, ha a nők a fejükre nőnek?
Nicolas Sarkozy és Carla Bruni
Sarka Kata és Hajdú Péter
Schobert Norbi és Rubint Réka
Andy Vajna és Palácsik Tímea

További részletek a BEST magazinban.
Keresse az újságárusoknál!