mai dátum: 2014. 09. 02.


13. ÉVFOLYAM 34. SZÁM 2014. AUGUSZTUS 25.
„Orvosa megtiltotta, hogy az énekes elmenjen a fellépésre”
Balázs Klári

 

Egyszerre érte öröm és tragédia

Demszky Gábor

Hatszoros nagypapa lett!


Keserédes időszakot él át Budapest egykori főpolgármestere, akinek egyszerre születtek meg ikerunokái, és veszítette el az édesanyját. Az egykori politikus ráadásul el sem tudott búcsúzni a mamától. „Egy éve veszítettem el az édesapámat, most pedig édesanyám is elment. Bár 86 éves volt, hirtelen ért a halála, mert mindig vidám volt és életerős. Igaz, beültettek neki egy pacemakert a szívgondjai miatt, de nagyon jól tudott ezzel együtt élni. Aztán hirtelen mégis elveszítettük… – mondja szomorúan Demszky Gábor. – Az a legfájóbb, hogy el sem búcsúzhattam tőle rendesen, mert éppen Washingtonban voltam a Woodrow Wilson Center ösztöndíjasaként és az utolsó hetekben több előadást kellett tartanom. Bár naponta beszéltünk, és mindig kérdeztem tőle, hazajöjjek-e, ő nem akarta. Azt mondta, intézzem csak a dolgaimat. Pedig haza kellett volna jönnöm! Emiatt bűntudatom van.” A sors azonban örömöt is hozott a volt politikus életébe, mert szinte egy időben a tragédiával, megszülettek az ikerunokái is.
A történet folytatását keresse a Best-ben.
Csézy és Szabó László

Már csak egy kisbaba hiányzik…

Szerdai esküvő? Az újdonsült pár megadja a választ: három éve, éppen augusztus 13-án ismerkedtek össze és ragaszkodtak a dátumhoz. Hogy az hétköznapra esik? Sebaj, hisz, ahogy a dal szól: dobszerda után jön a szerelemcsütörtök… A mezőkövesdi Jézus Szíve templomot hortenzia, dália és borostyán borította, míg az odavezető utat rózsaszirmokkal hintették fel. A menyasszonyt 24 koszorúslány kíséretében az édesapja vezette oltárhoz és adta át a boldog vőlegénynek. A négyféle aranyból készült karikagyűrűk Párizsból érkeztek, Csézyét még egy sor brillkővel is kidíszítette az ékszerész. Az énekesnő maga tervezte menyasszonyi ruhában lépett az oltár elé, a nagy meleg miatt azonban a lakodalomban kétszer is átöltözött. Este héttől, hajnal ötig tartott a dínomdánom, a falusi, kisvárosi hagyományos lakodalmakhoz hűen tyúkhúsleves, töltött káposzta, borjúpörkölt és rántott hús volt a menü. Na és persze az emeletes torta!
A történet folytatását keresse a Best-ben.
Gregor Bernadett és Szarvas Attila

Már közös házat is vettek

A színészpár menyegzője nem volt eseménytelen, de bíznak abban, hogy közös életük ezek után újra nyugodt kerékvágásban folytatódhat. Nemrég házat is vettek. Berni és Attila fél évvel ezelőtt szerettek bele Bálványosba. Itt tartották az esküvőjüket is, ami bár nem volt zavartalan a nagy napra érkező paparazzók miatt, a szertartás meghittségét mégsem tudta elrontani. „Az esküvőnk pont olyan volt, amint amilyet képzeltünk. Meghitt és bulis egyszerre. Alig vártam, hogy felvehessem azt az indiai, törtfehér színű ruhát, amit nyolc éve őrizgettem egy különleges alkalomra. Néhányszor már gondoltam rá, hogy felveszem, de mindannyiszor visszakerült a vállfára a szekrénybe. Nem éreztem azt, hogy itt a megfelelő pillanat. De végül elérkezett az idő, hogy méltó helye legyen az életemben – mondja Berni, aki egyébként nem csinált nagy felhajtást a készülődésből. Maga készítette a haját és a sminkjét is. Szolid rózsacsokor volt a kezében, így vonult be a házasságkötő terembe. !
A történet folytatását keresse a Best-ben.
Somody Imre
„Rátaláltam a feleségemre és Istenre!”
Gwyneth Paltrow
Már a válása előtt csalta a férjét új kedvesével Félmeztelenül romantikázott egy jóképű tévés producerrel
Sági Szilárd és felesége
„Nem félünk a szüléstől!”
Pszichológus segít nekik a felkészülésben
Balázs Klári
„Orvosa nem engedte Gyurit énekelni”
„Gyuri az én erőmből is táplál- kozik”
Szextingelő sztárok
Na ne! – ez már több a soknál
Az internet a hálószobai szokásokat is átalakítja
Justin Bieber
Ryan Phillippe
Scarlett Johansson

További részletek a BEST magazinban.
Keresse az újságárusoknál!