mai dátum: 2014. 04. 17.


13. ÉVFOLYAM 15. SZÁM 2014. ÁPRILIS 13.
„Egy kicsit mindig beleszeretünk a partnerünkbe!”
Szabó Győző és táncpartnere

 

32 évet töltöttek együtt

Nem segített a szent sírnál megáldott kereszt

Vladimir Putyin

Vajon kit vezet oltár elé?


Pár napja derült ki, hogy lezárult az orosz elnök tavaly nyáron elindított válása. Sokan azt mondják, csak formálisan voltak idáig is házasok, hiszen valójában nem éltek együtt. S mai napig tartja magát az a pletyka, hogy Putyinnak már van választottja. Az „udvar” titkairól mindent tudó moszkvaiak körében már régóta nyílt titok volt, hogy Putyin több mint harmincéves házassága romokban hever. És ezt tények is ezt alátámasztották: míg az elnöki pár 2005-ben még vagy 80-szor mutatkozott együtt, kart karba öltve, időnként még csókot is váltva, addig az elmúlt években alig mutatkoztak együtt. Az orosz államfő és volt felesége tavaly június 6-án jelentették be a nyilvánosságnak, hogy el akarnak válni. A Kreml koncertpalotájában az Esmeralda című balettet nézték meg, s az első felvonás utáni szünetben adtak interjút az állami hírtelevíziónak.
A történet folytatását keresse a Best-ben.
Bochkor Gábor

Születésnapot ünnepelt Kubában
Napfény, koktélok, tengerpart, szivarozó nők. Bochkor Gábor 50. születésnapját ünnepelte Kubában, ám ezúttal nem párjával vágott neki a kalandoknak, hanem egy igazi „kanbulin” vett részt. Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor életében nem ritka, hogy külön mennek nyaralni, mert mind mondják, ezeknek a kiruccanásoknak fontos szerepe van a kapcsolatukban. „Nagyon fontos meghagyni egymás szabadságát – mondja Gábor. – Egyrészt, mert ez a bizalom igazi bizonyítéka, másrészt, mert nem feltétlenül ugyanaz az érdeklődési körünk, és butaság lenne a másiktól elvenni az élményt. Persze SMS-eztünk, küldtem Andinak és Nórinak a napi jelentést, sőt kétszer beszéltünk is, és a jóéjt puszit élőben küldtem a kislányomnak.
A történet folytatását keresse a Best-ben.
„Gábor egy idő után megelégelte, hogy én akarom hordani a nadrágot, és elköltözött”

Eszményi Viktória és Heilig Gábor

Náluk is voltak válságok!

„63 évesen is nőnek érzem magamat mellette”Csaknem negyven éve alkotnak egy párt, pedig tűz és víz a személyiségük. Ők azonban azt mondják, a különbözőségük is segített abban, hogy még ennyi idő után is harmonikus a kapcsolatuk. Persze krízishelyzet náluk is akadt, volt, amikor külön is éltek… A Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés házaspárjától sokan kérdezik, mi a hosszú kapcsolat titka. Eszményi Viktória szerint az, hogy nem söprik szőnyeg alá a problémáikat. „Nem tagadom, nekünk is volt számtalan konfliktusunk – kezdi az énekesnő. – A viták sokszor abból adódtak, hogy más a vérmérsékletünk: én elég pörgős vagyok, Gabi pedig rendkívül nyugodt természetű ember. Gyakran előfordult az is, hogy túlságosan rá akartam erőltetni az akaratomat, csak azzal nem számoltam, hogy egy idő után megelégeli, hogy én akarom hordani a nadrágot. Ezért is óriási lecke volt számomra az az időszak, amikor összecsomagolta a holmiját és elköltözött otthonról. Az ominózus eset akkor történt, amikor megvásároltuk álmaink nyaralóját a Balatonnál. Tudtam, hogy Gabi saját maga szerette volna felújítani, én azonban nem hagytam meg számára ezt az örömet – folytatja. – Annyira türelmetlen típus vagyok, hogy mindent rögtön akarok, így nem vártam meg, hogy a férjem ráérjen és a háta mögött mesterembereket fogadtam. Amikor Gabi egy-két hét múlva ráeszmélt, hogy nélküle kezdődött el a felújítás, és már minden falat szétvertek, rettenetesen megharagudott rám. Borzasztón összevesztünk, olyan dolgokat is egymás fejéhez vágtunk, amelyeket később megbántunk. Amikor láttam, hogy nem tudom maradásra bírni és kisétált a közös otthonukból, teljesen magamba zuhantam. Csak akkor döbbentem rá, hogy az egóm túltengése miatt elveszíthetem azt az embert, akit mindennél jobban szeretek.”
A történet folytatását keresse a Best-ben.

Bán János
„Előadás közben megborotválok egy nézőt”
Eszményi Viktória és Heilig Gábor
Náluk is voltak válságok!
„Gábor egy idő után megelégelte, hogy én akarom hordani a nadrágot, és elköltözött”
Susan Sarandon
Nem akart még nagymama lenni! Félti a lánya karrierjét
Rubint Réka
„Hiszem, hogy a lányom barátságát nem fogom elveszíteni soha” Rékát kislánya a legjobb barátnőjévé fogadta
Felnőttfilmekben kezdték…
Először meztelen alakításaikra figyelt fel a világ!
Jackie Chan
Sascha Hehn
Sylvester Stallone

További részletek a BEST magazinban.
Keresse az újságárusoknál!