mai dátum: 2014. 07. 30.


13. ÉVFOLYAM 30. SZÁM 2014. JÚLIUS 24.
Keresd a nőt!
Epres Panni

 

Titoktartási szerződést íratott alá az orvosával és a nővérekkel is!

Ördög Nóra

Testőrök védik a magánklinikán!

A nemrégiben TV2-höz igazolt műsorvezető Budapest egyik exkluzív magánklinikájára ment be szülni, ahol a hírek szerint testőrök vigyáznak arra, nehogy illetéktelenek jussanak be hozzá. Nórának és férjének jó oka volt az óvintézkedésre. Minden bizonnyal emlékeznek arra az esetre, amikor Várkonyi Andrea 2007. áprilisában világra hozta kislányát. „Az István Kórházban szültem. Csütörtökön született meg Nóra, de már másnap elkezdtek zaklatni a fotósok. Emlékszem, péntek reggel anyukám fogta a kezében a kislányomat, amikor nyílt a kórházi szoba ajtaja, és egy munkaruhába öltözött nő megkérdezte, ő-e a tegnap született baba? Szombaton pedig, amikor Gábor kinézett az ablakon, egy teleobjektívvel találta magát szemben. Egyből rohant a nővérpulthoz, hogy hívják a biztonsági szolgálatot, küldjék el azonnal azokat az embereket.
A történet folytatását keresse a Best-ben.
Miért van szükségük testőrre?

Hajdú Péter és Sarka Kata

Gyerekrablással is fenyegették őket!

A házaspárra legutóbb a Balaton Sound fesztiválon vigyázott testőr. A jól megtermett biztonsági szakember néhány méterrel mögöttük sétálgatva figyelte őket, és környezetüket. Sztárallűrről lenne szó csupán? Vagy valódi veszély leselkedik rájuk? Mindent megkaptak az élettől: gyönyörű családjuk van, elegáns autóval járnak, és az egyik legfelkapottabb budai villaparkban élnek. Mégsem lehetnek nyugodtak, mert egy ismeretlen zaklató bármikor betörhet ebbe a mesevilágba… Hajdúék nem véletlen gondolják úgy, hogy jobb félni, mint megijedni. Közös életükben volt már jó néhány olyan helyzet, amikor szükség volt a testőr beavatkozására. Már Kata terhességének idején volt egy őrült zaklatójuk. „Életünk legboldogabb időszakát tette tönkre egy őrült nő.
A történet folytatását keresse a Best-ben.
A Peller lányok: Anna és Mariann

„Jöhetnek a kistesók!”

Anna:„A gyerekruhák és a babaillat felkorbácsolták a hormonjaimat”

Mariann: „A kilókkal kemény csatát vívtam”


Ritkaság, hogy egy testvérpár szinte egyszerre essen teherbe, ám a két színésznő azon szerencsések közé tartozik, akinek ez az élmény megadatott… Egy éven belül lettek várandósak, és immár mindketten boldog szülők. Külön ajándék számukra, hogy egyszerre tapasztalhatják meg az anyaság jó és olykor nehéz oldalát is. „Bár régóta szerettem volna gyereket, Mariann egyszerűen megelőzött, noha az életünkben nővérként eddig mindig mindenben én voltam az első – mondja mosolyogva Anna. – A kisfia, Kornél azonban olyannyira megbabonázott, hogy hamar én is teherbe estem. Ez meglepetés volt a férjem, Miki és az én számomra is, mert bár beszéltünk családalapításról, úgy voltunk vele, hogy még várunk egy-két évet. De valószínűleg a gyerekruhák, és a babaillat felkorbácsolta a hormonjaimat…
A történet folytatását keresse a Best-ben.

Hűvösvölgyi Ildikó
„Igyekszem jó feleség lenni”
Pataky Attila
„A szerelem jön, letaglóz és megbolondít”
Iszak Eszter és Dobrády Ákos
Ákos maga a nyugalom, Eszter a „drámakirálynő”
Miről árulkodik az arcuk?
Frank Sinatra
Akinek megvolt fél Hollywood
Senki sem tudott ellenállni a kék szemének
Itt nyaralnak a világ vezetői
Szabadságuk alatt sem kapcsolódhatnak ki teljesen
Angela Merkel német kancellár
Barack Obama amerikai elnök
II. Erzsébet királynő

További részletek a BEST magazinban.
Keresse az újságárusoknál!